среда, 22 маја, 2024

Zašto se reklamirati na internetu?

1. Ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju izuzetno visoke ekonomičnosti. Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisi…).

2. Istraživanja pokazuju da većinu korisnika interneta sa teritorije Srbije čine domaćinstva sa primanjima iznad proseka, što predstavlja karakterističnu ciljnu grupu koja sebi može priuštiti ono što čini vašu ponudu.

3. Internet reklama ima veliku efikasnost zbog načina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice odredjenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.

4. Važan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji su ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, izmedju ostalog, internet koriste i kao mesto za nalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.

Mogućnosti reklamiranja na sajtu iNfo026.com

Mogućnosti za oglašavanje na našem sajtu su višestruke. Na sajtu info026.com možete se predstaviti putem reklamnih banera, sponzorskih stranica ili plasmana odredjenih komercijalnih sadržaja. Tu je i mogućnost multimedijalnih kampanja i izrada posebnih web strana po želji klijenta. Biće nam zadovoljstvo da vas detaljno informišemo o svim mogućnostima koje su vam na raspolaganju i da vam pomognemo u odabiru najbolje kampanje.

Za sve informacije molimo vas da direktno kontakirate sa nama:

E-mail: info@info026.com
Tel: 065/560-1-650

Više detalja o dizajnu, izradi web strana i multimedijalnim kampanjama možete pronaći na sajtu www.starmedia.rs