FK Smederevo – FK Crvena Zvezda 0:3

0
1768
FK Smederevo - FK Crvena Zvezda 0:3

FK Smederevo - FK Crvena Zvezda 0:3Pred oko 8000 gledalaca na gradskom stadionu u Smederevu, odigrana je utakmica izmedju domaće ekipe Smedereva i beogradske Crvene Zvezde, trenutnog lidera Superlige.

Utakmica će verovatno poprimiti i drugu dimenziju, pored sportske, s obzirom na dešavanja na terenu i na tribinama. Pored izuzetno lošeg sudjenja, poklonjenog jedanaesterca za gostujuću ekipu koja je nesumnjivo bolja, najznačajniji trenuci meča bili su izrežirani od strane gostujućih navijača koji su susret prekidali nekoliko puta, ubacujući na teren baklje i ulaskom na teren jednog od navijača, uz konstantno skandiranje već svima dobro poznatom Urošu Mišiću.

Možda je stvarno vreme da se zapitamo zašto na nas svet gleda tako kako gleda, ako uzmemo niz dešavanja u poslednje vreme, koji su tema i domaće i strane štampe. Devojčica (strana državljanka) koja nadje bombu u parku u Beogadu, upucan Engleski državljanin u Beogradu, pretučeni navijači francuskog Tuluza, od kojih je jedan životno ugrožen, …, i da li više nabrajati. Zapitajte se kakvi smo to mi ljudi i u kakvoj mi to zemlji živimo.