Mega Vizura – Zbogom, Smederevo!

0
1980
Mega Vizura
Mega Vizura
Mega Vizura
Mega Vizura

Košarkaški klub Mega Vizura potvrdio je da će mečeve KSL Srbije igrati u hali na Novom Beogradu, kao i da se taj tim neće vraćati u Smederevo u slučaju da izbori plasman u ABA ligu.
Najmlađa ekipa Evrope u tekućoj sezoni rastaje se sa svojim dosadašnjim „domom“ koji je koristila za domaćinstvo u Jadranskoj ligi.

Hala u „Đurđevom gradu“ bila je druga kuća košarkašima Mega Vizure koji nisu mogli da igraju mečeve ABA lige u Beogradu zbog pravila tog takmičenja koje ograničava participiranje jednog grada sa najviše dva kluba.

Zbog toga je Mega bila prinuđena da svoje mečeve kao domaćin u ABA ligi igra u hali u Smederevu, što će se promeniti u nastavku sezone.

Beogradski sastav nastupaće u Superligi Srbije u hali na Novom Beogradu a ukoliko drugu sezonu za redom izbori mesto u Jadranskoj ligi utakmice svakako neće igrati u Smederevu.

Ostaje da se vidi da li će puleni Dejana Milojevića uspeti da se domognu plasmana u ABA ligu drugu sezonu za redom nakon čega će biti poznato koji će grad ugostiti Megu ako se uzme u obzir da se plasman Zvezde i Partizana u ABA ligu ne dovodi u pitanje.