Mmmm, princess doughnuts. I love them.

0
2124
Mmmm, princess doughnuts. I love them.

Princess doughnuts, iliti princes krofne … Nikada nisam bio ljubitelj istih. Mada možda mi samo nisu bile na pravi način servirane nikada :-). No, nećemo o mojim problemima i ukusima ovog puta, već ponovo o problemima kraljevske porodice i njihovog podmladka.

Mmmm, princess doughnuts. I love them.

Još se nije stišala afera oko mlađanog Princa Harija, napoznatijeg nestaška ove inače otmene porodice, a na svetlost dana islivale su „skandalozne“ fotografije novopečene princeze Kejt u toples izdanju (A kada se samo setim da su ovaj kraljevski par proglasili najbolje obučenim parom na svetu … Ahahaha … 🙂 ). I, ceo svet je krenuo da samo o tome priča, pa evo i ja. Ali, ako malo dublje porazmislimo o svemu tome … hm … Da li je slučajno da se baš u tako kratkom vremenskom periodu pojavljuju u javnosti „skandali“ kraljevske porodice? Da smožda nešto drugo tu ne krije u pozadini? Da se ne priprema neki novi rat, zataškava neka druga prljavština, odvlačenjem pažnje na neke potpuno nebitne stvari? Ili je to tradicionalna srpska paranoja koja govori iz mene?

Pa, nisam siguran. Rekao bih da ipak tu nešto ima…

Ekonomska kriza je … Para se baš i nema … Možda je „kriza“ uhvatila i ovu najveličanstveniju kraljevsku porodicu, ili bar njen podmladak … Možda je malo novca za kojekakve bahanalije, a nije više lako ni zaraditi ne radeći ništa u životu? A ni Njeno Veličanstvo Matora nikako da se reši da … Pa neće valjda prestolonaslednici biti to celoga života? Red je da i oni dobiju svoj deo kolača … Pa jelte, kako matora neće sama, izgleda da su dečaci i devojčice odlučili da to malo poguraju i da malkice nerviraju baku. Ne mora to baš svakodnevno, ali bar jednom mesečno … bar za početak … Pa da vidimo ko će duže da izdrži (Nije da se ne bih kladio na bakicu, deluje mi kao tvrd orah) …

U medjuvremenu, nadam se da će par dobiti novu titulu nasuprot onoj o dobrom odevanju, i da ćemo moći da uživamo u tim princes krofnama koje nam dolaze iz kraljevske kuhinje.