Muzejske igre

PU „Naša radost“ Smederevo u saradnji sa Muzejom u Smederevu organizuje promociju programa MUZEJSKE IGRE

0
2920
Muzejske igre
Muzejske igre

PU „Naša radost“ Smederevo u saradnji sa Muzejom u Smederevu u okviru projekta Vrtići bez granica 2 – kvalitetno, inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Srbiji organizuje promociju programa
MUZEJSKE IGRE

Ovaj projekat realizuju UNICEF i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnloškog razvoja Republike Srbije u saradnji sa Centrom za interaktivnu pedagogiju (CIP), Institutom za pedagogiju i andragogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, lokalnim samoupravama i predškolskim ustanovama, uz podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), a u projekat je uključena i PU „Naša radost“ Smederevo.
Program Muzejske igre podrazumeva kreativne radionice sredom u Muzeju u Smederevu za decu uzrasta 3-5,5 godina. Program će biti realizovan od 8. aprila 2015. godine sa početkom u 11,00 časova u Muzeju u Smederevu.
Program će se organizovati jednom nedeljno (do kraja juna 2015.) u trajanju od dva sata u Muzeju za jednu grupu dece uzrasta od 3 do 5,5 godina. Maksimalan broj upisane dece biće 30. U osmišljavanje i realizaciju programa biće uključeni vaspitač, pedagog i kustosi smederevskog Muzeja, zajedno sa decom i članovima porodica.
S obzirom na višestruki značaj projekta molimo Vas da prisustvujete i medijski ispratite inicijalni događaj koji ćemo prirediti u Muzeju u Smederevu u sredu 8. aprila 2015. sa početkom od 11 časova.
Agenda:
11:00 Dolazak dece i roditelja i neformalna šetnja kroz Muzej
11:15 Dolazak predstavnika medija
11:30 Obraćanje direktora Muzeja u Smederevu Tatjane Gačpar i PU „Naša radost“ Smederevo Mirjane Ćosić, kao i autora i realizatora projekta
11:45 Realizacija jedne kraće radionice sa decom
12:15 Završetak programa

Za sve ostale informacije možete slobodno kontaktirati:

– Danica Sikimić, PU „Naša radost“ 064.6577.440
– Miroslav Lazić, Muzej u Smederevu 064.844.95.53