Oporavlja se silovani dečak

0
1853
Silovani dečak S.Ž. (12) i njegov otac silovatelj D.Ž (40)
Silovani dečak S.Ž. (12) i njegov otac silovatelj D.Ž (40)

Dečaku laknulo!
Sin mi se sada oseća dobro, napokon je malo živnuo… Vidi se da je odahnuo i da mu je pao ogroman kamen sa srca! Sad je potpuno drugo dete i tek posle hapšenja nečoveka za koga sam bila udata moj sin je počeo mirno da spava!

Silovani dečak S.Ž. (12) i njegov otac silovatelj D.Ž (40)
Silovani dečak S.Ž. (12) i njegov otac silovatelj D.Ž (40)

Ovo je juče za Kurir rekla M. Ž. (39) iz Smederevske Palanke, majka dečaka S. Ž. (12), koga je otac D. Ž. (40) četiri godine seksualno zlostavljao! Žena kaže da se nada da će njen sin, koji je prošao kroz pakao, uspeti da prevaziđe traumu koju mu je napravio otac monstrum.

Oca ne pominje

– On je i dalje ćutljiv i povučen, ali nije više napet i nervozan. Ide u školu, igra se s decom iz komšiluka i na kompjuteru. Oca i ne spominje, kao da ne postoji! Rekao mi je da su ga neka deca u školi pitala šta se desilo, a on im je odgovorio: „Nemojte više da me pitate za tatu, ne interesuje me!“ Tako je i najbolje, pošto nama taj čovek više ne treba u životu. Ne zanima nas ni da li je živ ni da li je mrtav – kaže M. Ž. i dodaje da će učiniti sve da njen sin postane srećno i zadovoljno dete.

Tužilaštvo iz Smedereva je, kako saznajemo, juče naložilo da M. Ž. dovede na saslušanje i mlađeg sina (7) kako bi se utvrdilo da li je D. Ž. eventualno zlostavljao i njega.
– Dečak je ispričao da ga tata nikad nije terao da s njim ima seksualne odnose. Rekao je da ne zna ništa o onome što se dešavalo njegovom bratu – kaže naš izvor.

Majka zlostavljanog dečaka tvrdi da nije znala da njen muž godinama siluje njihovo dete i objašnjava da njihov mlađi sin nije imao problema sa ocem.
– Monstrum je te gadosti radio samo starijem sinu, drugo dvoje dece nije dirao. Ponašao se kao da ne postoje! Njega je zanimao samo S. Đ., nad kojim se iživljavao! Prema njemu je konstantno bio grub i nije se odvajao od njega – priča majka.

Puštao gej porniće

Istraga o jezivom dugogodišnjem zlostavljanju dečaka još nije završena.
– Iz kuće D. Ž. zaplenjeni su pedofilski video-snimci, koje je, prema njegovom priznanju, puštao sinu ubeđujući ga da je to normalno za odnos oca i sina. Sad je potrebno ispitati poreklo tih snimaka, ali i njihov sadržaj. Sumnja se da je reč o gej filmovima, na kojima muškarci opšte s dečacima – kaže naš izvor.

Slučaj četvorogodišnjeg silovanja otkriven je kad je otac S. Ž. 15. februara napastvovao i dečakovog druga (11). D. Ž. je tada naterao dečaka da se skine i terao ga da ga oralno zadovolji. Nakon strahote koju je doživeo u kući svog druga, dečak je sve ispričao roditeljima, koji su pedofila prijavili policiji.

Nevoljno priznao da se kaje!

Osumnjičeni D. Ž. je, kako saznajemo, na saslušanju u tužilaštvu nevoljno rekao da se kaje zbog užasa koji je priredio svom sinu.
– On nije poricao da je obljubio sina. Iako je u jednom trenutku izjavio da se kaje, to nije zvučalo ubedljivo jer je sve vreme bio hladan i nije delovao potreseno. O detaljima dugogodišnjeg silovanja pričao je kao da je to najnormalnija stvar – kaže naš izvor.
D. Ž. je, inače, sam ispričao da je svoje homoseksualne sklonosti otkrio kad je bio mladić i da je imao veze s muškarcima.
– Rekao je da je imao seks s muškarcima i dok je bio u braku, a da je neke čak i plaćao za seks. Kad nije mogao da plati, silovao bi sina, kome je puštao i pedofilske porno-filmove kako bi mu „objasnio“ da je to što radi normalno i da to svi rade – kaže naš izvor i dodaje da će D. Ž. biti upućen na psihijatrijsko veštačenje.

Komšije
RODITELJI U PANICI

Nakon što je D. Ž. uhapšen, gotovo cela Smederevska Palanka je u panici jer su se mnoga deca družila sa sinom pedofila.
– Moj unuk je išao kod njih kući. Otkad sam čula šta se desilo, nije mi dobro, kosa mi se diže na glavi kad samo pomislim da je mogao da siluje i moje dete! Bojimo se da nije zlostavljao još nekog mališana, ali da deca ne smeju da kažu. Molim boga da grešim – kaže komšinica.

Porodica
I OTAC MU BIO NASILNIK

D. Ž. je pre više od 15 godina iz Azanje došao u Smederevsku Palanku.
– Njegov pokojni otac imao je problema sa alkoholom, baš kao i D. Ž. sada. Bio je u zatvoru zbog toga što je tukao ženu, kojoj je batinama pocepao slezinu. Ni D. Ž. nije ništa bolji – kaže komšija.

Izvor: Kurir