14.02.2013 – 17.02.2013. – PET LEGENDI

0
1947
Pet legendi
Pet legendi

PET LEGENDI
Rise of the guardians
Zemlja porekla: SAD, 2012.
Scenario: William Joyce
Režija: Peter Ramsey
Režija u sinhronizaciji: Dragan Vujić Vujke
Glavne uloge: Alec Baldwin, Hugh Jackman, Isla Fisher…
Glavne uloge u sinhronizaciji: Dragan Vujić Vujke, Siniša Ubović, Bojan Lazarov, Jelena Petrović, Milan Antonić, Aleksa Stanilović…
Žanr: Animacija, avantura, porodični, sinhronizovan

PET LEGENDI
PET LEGENDI

Sinopsis: Šta bi bilo kad bi postojale još neke priče o Deda-Mrazu (Alek Boldvin/Dragan Vujić Vujke), Uskršnjem Zeki (Hju Džekmen/Bojan Lazarov), Vili Zubić (Ajla Fišer/Jelena Petrović) i Peščanku pored onih u koje svi veruju? Šta kad bi dobroćudni davaoci poklona, jaja, para i snova bili mnogo više od onoga što mislimo? U animiranom Drimvorksovom filmu „Pet legendi“ oni to i jesu! Besmrtne, snažne i brze, ove dečije legende imaju zadatak da svim silama zaštite nevinost i maštu dece svih uzrasta. Kad se pojavi pretnja koja planira da zbriše sve Čuvare time što će deci ubiti nadu i snove, ovim voljenim krstašima biće potrebna pomoć Džeka Mraza (Kris Pajn/Milan Antonić), nevoljnog novog regruta koji bi radije uživao u zimskom danu nego spasavao svet.

Od najudaljenijih dubina Severnog pola, preko krovova Šangaja i gradića u Novoj Engleskoj, Čuvari će se uključiti u epsku borbu protiv zavodljivo pokvarene Babaroge Mrkija (Džad Lo/Siniša Ubović), čije mahinacije da pokori svet šireći strah po celom svetu može da pobedi samo snaga vere i magija Čuvara.