Smederevo pred gašenjem, ostavka i drugog izvršnog direktora

0
1229

Dramatična situacija i štrajk u FK Smederevo primorao je jednog od najmlađih i najagilnijih članova rukovodstva kluba, Nikolu Nešića da podnese neopozivu ostavku.

Tako je posle istog čina Žarka Pavlovića, Aleksandar Pantić, generalni direktor ostao i bez drugog najbližeg saradnika, pa se s pravom postavlja pitanje gde je kraj agoniji koja već nekoliko meseci potresa smederevske Oklopnike.

Da nevolja bude veća, posle ostavke Saše Momića više od mesec dana klub nema predsednika, a svi pokušaji da se bar privremeno smiri situacija za sada nisu dali rezultate.

– Ne mislim da su čelnici grada isključivi krivci za dramatičnu situaciju u kojoj se klub nalazi. Oni su, ipak, u poziciji da preseku i donesu odluku ko će činiti novu upravu i Nadzorni odbor, i na taj način spreče gašenje kluba sa bogatom tradicijom – sa puno emocija, gotovo u jednom dahu rekao je Nikola Nešić i dodao:

– U klubu ću ostati dok postoji bilo kakva nada da on opstane, ali dužnost izvršnog direktora više nisam u mogućnosti da obavljam.

Prekinut štrajk

Prema poslednjim saznanjima, fudbaleri Smedereva prekinuli su višednevni štrajk. Prvotimci će u nedelju otputovati na utakmicu sa Novim Pazarom.

Izvor: Sportski Žurnal