Vozač Lastinog autobusa pretukao putnicu

0
1810
Djurdjica Ilić u urgentnom centru
Djurdjica Ilić u urgentnom centru

Umesto da se sprema za predavanje u Beogradu, studentkinja iz Smedereva Đurđica Ilić završila je u bolnici nakon što ju je pretukao vozač autobusa!

Djurdjica Ilić u urgentnom centru
Djurdjica Ilić u urgentnom centru

Sve je počelo kada sam htela da ostavim kofer u prtljažni prostor “Lastinog” autobusa. Nisam imala sitno, 40 dinara koliko to košta, i vozač je počeo da viče. Ja sam tu oćutala, šta da kažem čoveku koji je stariji od mene, može otac da mi bude – priča Đurđica šta ju je snašlo kada je iz Smedereva krenula u Beograd.

– Peronsku kartu sam kupila na šalteru, povratnu htela da kupim kod vozača, ali nije radio aparat koji sam kuca karte, tako da je morao da je ispiše. Izdrao se uz reči da “neće on meni sad kartu da piše, što nisam kupila gde treba”. Psovao mi je majku, svakakve reči mi je rekao – uzbuđeno priča studentkinja.

Smogla je snage da ga zamoli da joj ipak napiše kartu…

– Nisam ni završila, skočio je, oteo mi iz ruke kesu koju sam nosila i bacio. Onda me je prvo uhvatio za ruke, da bi me potom obgrlio, hteo je i mene da baci niz stepenice! Uhvatila sam se za suvozačevo sedište da ne bih pala i počela da vrištim. Tada me je otvorenom šakom udario po licu. Srećom, skočio je moj drug – priča Đurđica.

U šoku je ostala je pored autobusa koji je kretao sa njenim koferom.

U Urgentnom centru su joj konstatovali istegnuće i distorziju vratnih mišića, modrice i crvenilo na podlakticama kao posledicu štipanja prilikom guranja, naravno i uznemirenost zbog koje joj je dato sredstvo za smirenje.

U policiji je saslušan Goran Mišić protiv koga je podneta prekršajna prijava.
Iz „Laste“ kažu da je vozač Goran Mišić suspendovan i da je protiv njega odmah pokrenut postupak.

Nadamo se da će uskoro bit poznata i druga strana priče, odnosno vidjenje cele situacije iz ugla vozača. A policija bi svakako trebalo da ispita i putnike koji su ovim autobusom putovaliza Beograd.