8 medalja u Beogradu i 11 u Pančevu

0
1766

Takmičari Atletskog kluba Smederevo osvojili su osam novih medalja na 37. Jesenjem krosu AK Partizan, koji je održan proteklog vikenda u Beogradu.

Zlatne medalje pripale su Aleksi Adamoviću, Luki Božiloviću i Milanu Vladisavljeviću, srebro Stefanu Bosiću i bronzane Lani Ivković i Kristijanu Ristić. Sa ovog krosa zlatne medalje osvojene su i u kategoriji veterana, a pripale su Vesni Mihajlović i Verici Disić. Četvrto mesto je osvojila Ognjena Mihajlović koja je trčala sa povredom ruke i peta je bila Senka Aranđelović.

U sklopu ovog takmičenja održano je i ekipno prvenstvo Srbije u krosu, gde je naša ekipa osvojila 6. mesto u veoma jakoj konkurenciji. Smederevo su predstavljale Nataša Simeonović, Emilija Stanojević i Ana Stevanović.

Sa ulične trke koja je održana prošlog četvrtka u Pančevu, smederevski atletičari vratili su se sa osvojenih 7 zlatnih, 3 srebrne i 1 bronzanom medaljom. Najbolji su bili Mateja Radojević, Lana Ivković, Aleksa Adamović, Sara Stokić, Stefan Bosić, Ognjena Mihajlović i Dejana Mihajlović.

Izvor: Grad Smederevo