Braća po babine linije / 23-27.03.2016. Centar za kulturu Smederevo

0
2612
Braća po babine linije
Braća po babine linije

Braća po babine linije
23-27.03.2016, Velika dvorana Centra za kulturu Smederevo
Na svečanoj premijeri gostuje i glumačka postava filma.

Braća po babine linije
Braća po babine linije

Od autora najgledanijeg televizijskog programa na našim prostorima, reditelja i scenariste Radoša Bajića, ovog proleća nam stiže komedija „Braća po babine linije“. To je komedija naravi i mentaliteta, koja kreće u susret milionskom auditorijumu poštovalaca i gledalaca, koje su Radašin, Milašin, Dragojlo, sin Dragan, Radojka, Zlatana i ostali – zauvek osvojili u kultnoj TV seriji „Selo gori a baba se češlja“.

U osveženoj i atraktivnoj dramaturškoj postavci, u komediji Braća po babine linije videćemo sudar dva sveta. Jednog tradicionalnog, narodskog, koji prkosi globalizaciji i od kojeg po svaku cenu želimo da pobegnemo i drugog novog, uvezenog, savremenog, takozvanog modernog, sveta opsene, lakih para – koji nam je nametnut kao novi kulturni i civilizacijski vrednosni reper i trend.

Scenario i režija: Radoš Bajić
Uloge: Radoš Bajić ,Milorad Mandić-Manda, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Jelena Gavrilović ,Milena Predić, Branko Janković ,Nenad Okanović ,Mirko Babić, Nada Blam Nedeljko Bajić , Marija Petronijevic, Tihomir Stanić, Toma Kuruzović
Specijalni gost: Enver Petrovci