Fiat 500x

0
2550
Fiat 500x
Fiat 500x

Novi model „Fiat 500X“ predstavljen je u italijanskoj ambasadi u Beogradu, a šira publika će uživo moći da ga vidi već sutra, na Beogradskom sajmu automobila.

Novi model „Fiat 500X“ svečano je predstavljen sinoć u italijanskoj ambasadi u Beogradu, a kompanija Fiat automobili Srbija zvanično je najavila svoje novo ime i od sada će se zvati FCA Srbija Kragujevac.

Model „fiat 500X“ biće zvanično predstavljen na 52. Međunarodnom salonu automobila, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od 20. do 29. marta.

„Fiat 500X“ predstavlja novi kompaktni krosover iz porodice 500, koji obeležava evoluciju brenda, kao dodatni izraz tehnološke zrelosti.

Komercijalni direktor kompanije FCA Srbija Umberto Janućeli je istakao da „fiat 500X“ predstavlja savršen spoj tradicionalnog modela „fiat 500″ sa modernim.

Automobil postoji u dve verzije. Prvu karakterišu prepoznatljivi, elegantni stilski detalji, a predviđena je za mlade, dinamične i gradske kupce. Druga verzija poseduje izrazito više terenski izgled i opremu, i idealno je rešenje za ljubitelje odmora i aktivnosti na otvorenom“, rekao je on.

Ovaj model kombinuje udobnost sa visokim performansama. „Fiat 500X“ dolazi u dve verzije: prva, u nivoima opreme Pop, Popstar, Lounge poseduje osoben, elegantan stil i namenjena je mladim, dinamičnim i urbanim kupcima.

Druga verzija u kros i kros plus nivoima opreme poseduje izgled i tehnologiju koji su karakterističniji za terenca i idelano je rešenje za one koji slobodno vreme vole da provode na otvorenom, navodi se u saopštenju kompanije.

FCA Srbija ima posebnu ponudu za sajam odnosno prilikom kupovine bilo kog modela predviđeno je finansiranje do 9.000 evra beskamatno sa otplatom na šest godina.

Najniža cena osnovnog modela 500X je 16.990 evra, dok varijanta sa benzinskim motorom 1,6 sa nešto više opreme odnosno automatskom klimom, navigacionim sistemom i uređajem sa senzorom za parkiranje košta nešto više od 17.000 evra.