Otvoren konkurs za volontere na festivalu „Teatar u tvrđavi“

0
1749
Teatar u tvrđavi

Teatar u tvrđavi

Centar za kulturu Smederevo organizuje „02 Teatar u tvrđavi“, koji će se i ove godine održati u periodu od 6. do 11. jula u Malom gradu Smederevske tvrđave . Radi što bolje organizacije programa, Centar za kulturu objavljuje konkurs za volontere, na kome će primiti 15 (petnaest) volontera koji pokažu najveće interesovanje da se pridruže našem timu i svojim kvalitetom doprinesu radu manifestacije.

Od volontera se očekuje da nakon upoznavanja sa programom „Teatar u tvrđavi“ i njihovim obavezama pre i tokom trajanja festivala, svojim angažovanjem od 12 do 23 sata doprinesu kvalitetnijem realizovanju predviđenog programa.

Na konkurs se mogu prijaviti svi mladi uzrasta između 15 i 25 godina starosti, slanjem svoje biografije na mejl centar@sdkultura.org.rs. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani za intervju i-mejlom ili putem mobilnog telefona u predviđenom roku po zatvaranju konkursa.

Konkurs je otvoren od 10. do 17. juna 2015. godine.

Svi volonteri nakog završenog festivala dobijaju potvrdu da su volontirali i karticu za određene programe Centra za kulturu Smederevo na godišnjem nivou.