Princ Hari (simpatičan neki mladić) zatražio azil u Srbiji :-)

0
2331
Princ Hari (simpatičan neki mladić) zatražio azil u Srbiji :-)

Kako ponekada službeni put može da se pretvori u noćnu moru,  na svojoj koži mogu osetiti neretko i poznati i slavni. Princ Hari je poslednji takav primer. Naime, njegov boravak u Las Vegasu tokom poslednjih dana obeležen je gomilom devojaka, razuzdanim ponašanjem mladog princa (a bogami i devojaka) i velikim izlivima besa kod njegove drage bakice.

Princ Hari (simpatičan neki mladić) zatražio azil u Srbiji :-)

No, nije njegova bakica Elizabeta, Njeno Veličanstvo, gospođa kraljica, jedina koja je doživela šok ugledavši golišave slike svog unuka koje su preplavile internet. Nastao je haos u kompletnom društvu Ujedninjenog Kraljevstva … Šok kakav se ne pamti još iz perioda kada je ova ostrvska zemlja bila veliki kolonizator i osvajač. Takve reakcije i osuđivanje postupaka ovog vragolana nisu izazvali ni ugnjetavanje malih naroda i zemalja nekada britanskih kolonija, koje je sprovodila ova kraljvska porodica vekovima unazad.

I nije šok jedina stvar koja se sada javlja, počele su i podele u društvu. Podele na one koji to odobravaju i na one koji slede bakin primer i zgražavaju se postupcima ovog simpatičnog dečkića koji nije sam birao svoje zanimanje (a i da ga je birao bolje ne bi mogao sigurno). U ovu prvu polovinu (oni koji podržavaju dečkića u njegovim nestašlucima), spadaju svakako sve gospodjice udavače, a mlađani princ će i te kako sada imati problema da sa svima njima izađe na kraj. Prvi problem se već naziru, a sam princ se već uveliko sprema za bekstvo od tih pohotnih devojaka i već je poslao zahtev za azil u Republici Srbiji.

Naravno, kao i uvek prijateljski nastrojeni, Srbi su mladom gospodinu u nevolji pružili podršku u velikom broju na forumima i svojim komentarima na ovu vest, a kada se pročula informacija o traženju azila, u akciju pomoći se uključila i vlada Republike Srbije na čelu sa premijerom Ivicom Dačićem koje je u pauzi izmedju obilazaka muzičkih festivala i dodeljivanja medjunarodnih policijskih nagrada izjavio da će se on lično angažovati kako bi princ Hari što brže dobio azil u našoj zemlji.

Kako je premijer rekao, ovo može biti idealna prilika za povećanje nataliteta u Srbiji i da je nikako ne treba ispuštati. Naime, prema njegovom mišljenju gomila crvenokosih, pegavih a najviše na seks spremnih britanki pojuriće u našu zemlju tragom mlađanog princa, a kada ovde budu stigle videće da je to što je mladi gospodin radio prava sitnica naspram onoga što mlada gospoda rade u našoj zemlji, pa i da su takve stvari ovde svakodnevna pojava. Gospodin premijer se nada da će dobar deo naših istaknutih predstavnika ovakve vrste iskoristiti priliku i zadržati ovde, u našoj zemlji za duži period, a ako bude potrebno država će se uključiti u pomoć novim mladim parovima tako što će im subvencionisati izgradnju kuća na selima i besplatno im podeliti po nekoliko hektara obradive zemlje.

Kao što se može videti iz ove ideje, nova vlada je ozbiljno pristupila problemima poput pada nataliteta, slabe zaposlenosti, i razvoju poljprivredne proizvodnje, koja će, nadamo se, do kraja 2025 godine doneti značajne pomake u našem društvu u svakom pogledu i da već tada nećemo imati potrebe za uvozom mladih gospođica i za inostranim investicijama u privredi.

P.S.
Nadam se da sve ovo neko neće shvatiti previše ozbiljno i da neću na neko saslušanje u policiju posle 🙂