Razvratnom verniku preti osam godina!

0
1965

Bludniku iz Grocke, razvratnom verniku, koji je 21. januara, drugi dan slave Svetog Jovana, naručio nekoliko prostitutki kako bi „počastio“ svoje goste preti do osam godina robije.
Prema našim saznanjima, on je pozvao Slobodana A. (44) i Darka A., oca i sina koji su uhapšeni zbog trgovine ljudima, i tražio da mu pošalju nekoliko devojaka, a kako se broj gostiju na slavi uvećavao, zahtevao je i još prostitutki, među kojima su bile i maloletnice od 15 i 16 godina!
Ovaj nezabeleženi razvrat na slavi otkriven je u petak kada je smederevska policija uhapsila oca i sina, makroe, i njihove sugrađane Dejana G. (30), Stefana R. (38) i Radoslava M. (60), koji su koristili usluge devojaka. Pored njih, još 12 ljudi, među kojima je i bludnik iz Grocke, odgovaraće krivično zbog trgovine ljudima.

– On je pozvao Slobodana i Darka A. i tražio da mu taksijem dovezu nekoliko devojaka. S obzirom na to da je bio njihova stalna mušterija, tačno je znao kako koja devojka izgleda. Međutim, kako je dan odmicao, tražio je da mu uhapšeni dovezu još neku devojku jer je tako društvo zahtevalo. Bludnik je imao posebnu sobu u kojoj su one bile smeštene i u koju su gosti na slavi ulazili kako bi imali seksualne odnose sa njima – objašnjava izvor “Alo!” iz policije.

Kako saznajemo, otac i sin su mušterije nalazili u Smederevu, Pančevu, Kovinu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci i Beogradu. Pokazivali su im katalog devojaka, fotografije i video-snimke, ugovarali vreme, mesto, vrstu usluge i cenu. Potom bi ih svojim taksi vozilima odvozili na ugovorena mesta. Organizatori su usluge devojaka naplaćivali od 2.000 do 5.000 dinara.

– U celu priču, osim policije, umešan je i Centar za socijalni rad u Smederevu, ali i zvanična organizacija koja se bavi žrtvama trgovine ljudima. Što se tiče istrage u vezi sa podvođenim devojkama, ona još nije završena. Verovatno će biti još privođenja i to njihovih klijenata koji su znali da imaju odnose sa maloletnim devojkama – objašnjava naš sagovornik i dodaje da su Slobodan i Darko od letos do sada u svom „posedu“ imali ukupno 13 devojaka, od kojih je čak pet bilo maloletno.

On dodaje da su uhapšeni otac i sin tipovali devojke iz Smedereva i okoline za koje su znali da potiču iz siromašnih porodica, da imaju jednog roditelja ili da nemaju roditelje.

– Na početku su devojkama obećavali velike svote novca i život kao iz bajke. Neke od njih su dobijale 40 odsto od urađenog posla, neke više, a neke su bile i prevarene – dodaje naš sagovornik.

Izvor: Alo