Izveo decu u restoran noseći pištolj s metkom u cevi

0
2483
Pištolj
Pištolj

Osumnjičeni Boban V. (38) je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu gde je bio sa svojom decom, starosti 6 i 8 godina, a kod sebe je imao pištolj M-57 7,62 mm s osam metaka, od kojih je jedan bio u cevi – kažu u Policijskoj upravi Smederevo

Pištolj

Boban V. (38) iz Smedereva uhapšen je danas nakon prijave njegove supruge zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja.

Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu gde je bio sa svojom decom, starosti 6 i 8 godina, a kod sebe je imao pištolj M-57 7,62 mm s osam metaka, od kojih je jedan bio u cevi – kažu u Policijskoj upravi Smederevo. Oni navode da Boban V., zbog problema u braku, izvesno vreme nije viđao decu, pa ih je danas izveo u restoran kako bi proveo prepodne sa njima.

Međutim, kada je pozvao suprugu da siđe ispred zgrade i preuzme decu, ona je posumnjala da nešto nije u redu i uplašila se da će možda nauditi deci ili njoj, jer je i ranije bio nasilan prema njoj, a danas je saznala i da je nelegalno nabavio oružje.

Supruga osumnjičenog tada je pozvala policiju, koja je brzo intervenisala, blokirala ulicu, sklonila iz objekta decu, koja su bila sama za stolom, i zatekla osumnjičenog kako u toaletu restorana pokušava da sakrije pištolj – kažu u policiji.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Izvor: Telegraf