Nožem se osvetio zbog batina koje je dobio

0
1346

Ivan Đ. (33) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između petka i subote, oko 3.15, nožem izbo Srećka J. (36) ispred kafane u Smederevskoj Palanci. Srećko je s teškim povredama prevezen u bolnicu, a pretpostavlja se da je nož potegnut zbog ranijeg sukoba dvojice muškaraca.

– Ivan i Srećko sedeli su u kafani i pili. Iznenada su se posvađali i istrčali iz lokala, da bi na ulici nastavili da viču jedan na drugog. Tad je Ivan izvadio nož i ubo Srećka dva puta u stomak i jednom u grudi – kaže izvor Kurira iz istrage.
Posle okršaja povređeni i napadač su pobegli.

– Radnici obližnje benzinske pumpe videli su krvavog Srećka i odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć. On je njima, navodno, rekao: „Ubode me Ivan!“ Međutim, kad je policija stigla, Srećko nije hteo da sarađuje s njima. Na nekih 200 metara od kafane Ivanu su stavljene lisice na ruke, ali ni on nije želeo da kaže šta se tačno desilo. Jedino što je rekao bilo je: „Bio sam pijan i krenuo sam kući“ – kaže naš sagovornik.
Srećko J. je, kako saznajemo, pre nekoliko godina pretukao Ivana Đ.

– Kad je počelo suđenje Ivan je promenio iskaz i rekao da je pao i povredio se. Pretpostavljamo da je nameravao da se osveti, ali mimo policije i suda. Sad verovatno očekuje da i Srećko postupi isto kao i on i da ne sarađuje s policijom – kaže izvor Kurira.

Prema rečima Kurirovog izvora, Srećko J. i Ivan Đ. odranije su poznati policiji po različitim teškim krivičnim delima.
– Srećko se navodno ranije bavio boksom, a Ivan rukometom – kaže naš sagovornik.

Izvor: Kurir