„Puntom“ pregazila dve devojčice, predala se posle pet sati

0
1429
Saobraćajna nesreća
Saobraćajna nesreća

Saobraćajna nesrećaDve devojčice starosti 12 i 14 godina povređene su u saobraćajnoj nesreći u selu Osipaonica kod Smedereva, na putu Smederevo-Velika Plana, saopštila je danas smederevska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila juče oko 15.50 časova kada je devojčice udarilo nepoznato vozilo, čiji je vozač bez zaustavljanja nastavio vožnju u pravcu Velike Plane, navedeno je u saopštenju.

Mlađa devojčica je vozilom službe hitne pomoći prevezena na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu, dok je starija zbrinuta na Ortopedskom odeljenju Opšte bolnice u Smederevu, gde su joj konstatovane teške povrede.

Sinoć, oko 21 sat, saobraćajnoj policiji u Smederevu se prijavila J. S. (22) iz Osipaonice i priznala da je ona izazvala nezgodu.

Automobil „fijat punto“, kojim je upravljala, privremeno je oduzet, a ona će danas biti saslušana zbog sumnje da je izvršila krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, piše u policijskom saopštenju.