Poruka koju je policija dobila na povratnici otkrila zločin u kući strave

2
1929
Kuća strave
Kuća strave
Kuća strave
Kuća strave

Goran Marinković (52) iz Smedereva priveden je prošlog meseca kada je policijski službenik doneo poziv da se javi na saslušanje zbog krivične prijave.

Žena koja je poziv primila na povratnici je napisala da je zatočena, ali u strahu od napasnika nije rekla ništa. Goran je odmah priveden i protiv njega je podneta prijava za protivpravno lišenje slobode. Posle njegovog hapšenja tri žene su smeštene u Sigurnu kuću, dok je četvrta pobegla.

– Prema njihovoj priči, sve je počelo prošle jeseni kada je prva od devojaka kod Gorana došla sa momkom, pošto su oboje izašli sa lečenja u Kovinu. Navodno je njen momak poznavao Gorana i on joj je preporučio da kod njega budu nekoliko dana – kažu u policiji.

Nesrećna žena je brzo shvatila da to što joj je momak rekao nije tačno i da dobra volja njenog domaćina ima cenu. Počeo je da je podvodi, a novac od mušterija zadržavao je za sebe.

Nedugo potom u kući Marinkovića su joj se pridružile i dve sestre koje nisu imale gde, pošto su posle svađe sa ocem pobegle od kuće. I one su „gostoprimstvo“ morale da plate na isti način.

– Kažu da ih je i vezivao za krevet, tukao… Kada bi jednu odvodio da radi van kuće, ovoj drugoj bi zapretio da ne pomisli da pobegne ako hoće ponovo da vidi sestru – objašnjavaju u policiji.

Žene, starosti od 21 do 38 godina, podvodio je najčešće na smederevskoj Zelenoj pijaci. Na pijaci je on imao tezgu, gde je prodavao polovne mobilne telefone.

Jednu od devojaka je pet puta vodio u selo Mihajlovac kod istog klijenta. Sve je on ugovarao i naplaćivao, a cene su se kretale od 1.500 do 10.000 dinara, u zavisnosti od vrste usluge i koju je od devojaka podvodio.

Sprat kuće u kojoj je Goran držao zatočene nesrećne žene juče je bio zaključan. U kući nije bilo ni Goranove maloletne ćerke, koja je njemu pripala nakon razvoda roditelja. Zbog nje su ispred kuće juče bili i predstavnici smederevskog Centra za socijalni rad. Kako tvrdi direktor Centra Miloš Đorđević, njima se policija u ovom slučaju nije obratila za asistenciju, jer su sve žrtve punoletne, a u njihovu nadležnost spada samo ćerka.

MAJKA DOBRILA: HTEO JE DA SE ŽENI

– Goran i ja nismo u dobrim odnosima, zato i živimo odvojeno. Ali to za šta ga sada optužuju – lažu. Pa, on je “jugo” prodao za 200 evra da bi njima platio lečenje. Sa jednom od tih sestara je hteo da se oženi, ali eto, sada se ovo desilo – tvrdi Goranova majka Dobrila, koja stanuje u stanu u prizemlju dvojne kuće u kojoj su bile smeštene i devojke.

ĆERKA TRAŽILA MATERIJALNU POMOĆ

– Ćerka Gorana Marinkovića je bila kod nas pre nekoliko dana i pitala da li, pošto joj je otac u zatvoru a ona je maloletna, njoj sleduje neka novčana pomoć – kaže jedan od socijalnih radnika.

On takođe dodaje da im je maloletna ćerka, onako usput rekla da će se za mesec i po dana udati, čim napuni 18 godina.

2 KOMENTARA

  1. Koji ste bre vi pacenici od novinara kako zivite na racun tudje nesrece na osnovu toga sto lazete a da se niste prethodno ni raspitali nista bolje o realnim cinjenicama klevecete nevenog coveka koji je pruzio topao dom tim kurvama za koje ni rodjeni roditelji ne pitaju a kamoli bilo ko one su vec poznate policiji kao kurve i zagrzene narkomanke koje se bave prostitucijom od srednje skole koju nikad nisu zavrsile zbog droge.Te dve sestre Nedeljkovic su obe pobegle s odvikavanja od droge pocetkom februara ove godine i loseg zivota jedna od njih dve ima zeleni karton da je psihicki poremecena od droge i da sme da ubije coveka i da ne trune ni trena jednog jedinog zbog ubistva umesto da pisete o tom naivnom i dobrom coveku koji je hteo da ih skloni s ulice bavite se s istinom i tim kako vi nazivate “zrtvavama“tj prostitutkama koje to rade zbog samog novca za tu drogu niko nikog danas ne moze da zatvori u kucu i da prisiljava na nista a narocito da radi nesto sto vi zelite ili vi pisete budite malo normalni i razmisljajte logicno mozgom ljudi boziji…oko nas vlada samo kriminal prostitucija narkomanija Narkomanka zena devojka biva odbacena od strane porodice i biva izbacena nema odakle gde i nezna kako da dodje do para sta moze da radi sem da sama sebe prostituise i zaradi novac za drogu..

  2. Poštovani Filozofe (tako se predstavljate), krenuli ste sa uvredama a isto tako bi smo i mi mogli. Kada se već prestavaljate kao filozof, podrazumevali bi smo da bar malo elementarne pismenosti imate, ali suprotno toj pretpostavci Vaš komentar to ne dokazuje. Ali, zanemarićemo taj detalj jer ste možda bili uzrujani zbog priče i članka koji se pojavio na svim državnim medijima.

    Ukoliko pažljivo pročitate ceo sadržaj videćete da u članku postoje dve verzije priče. Jedna zvanična policijska i druga koja dolazi od strane majke osumnjičenog.

    Pošto ste zabrinuti za sudbinu osumnjičenog, ukoliko imate bilo kakvih dokaza za vašu tvrdnju, naša preporuka je da se obratite policiji i pomognete u rešavanju slučaja kao što bi smo to mi uradili i kao što bi to trebalo da uradi bilo koji savesni građanin.

Comments are closed.